Beoordelingen van Alanya Delfzijl

Recente recensies van Alanya Delfzijl

4 sterren na 72 reviews

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 lazaya gekocht de normale was lekker maar het was koud in de mide en de andere was niet lekker voor ons door de groene of blauwe kas .

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd zelfs eerder dan verwacht bezorgd. grote porties, prima kwaliteit.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 shoarma besteld maar was zo zout dat ik 1.5 broodje weggegooid heb voor mij nooit meer

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs zwommen in de sojasaus dit overheerste de smaak dus niet voor herhaling vatbaar

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling vlot gegaan. En de bezorger was zelfs een kwartier eerder dan afgesproken. Prima.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het 20 minuten later was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza miste.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. De lekkerste spareribs die ik gehad heb.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was hartstikke goed geen klachten

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 2 1/2 uur te later dan er gezegd was

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur later dan de verwachte levertijd bezorgd. Al met al duurde het na online bestellen, 2 en half uur voordat het eten er was, teleurstellend !!! De bezorger was wel vriendelijk hoor daar lag het niet aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 15.10 uur al besteld met aflevertijd 18.00 uur. Om 18.30 uur gebeld waar ons eten bleef. Stonden boven aan de lijst. Hoe dan als je al om 15.10 uur besteld hebt. Eten kwam pas om 19.15 uur. SCHANDALIG.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ook mooi op tijd. Een minpunt was dat de broodjes vergeten waren bij het broodje shoarma en döner.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, alleen waren ze een half uur later dan opgegeven. Dat is het enige minpuntje

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had pizza 149 en 145 besteld maar kreeg 2x 145.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon weer goed.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zijn super altyd lekker en zeer vriendelijk

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd als ik bij jullie bestel komt het letterlijk elke keer te laat en ik toch bestel ik telkens weer en had het ook AL eerder aangegeven en het gebeurt elke keer weer letterlijk altijd als ik bij jullie bestel!!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en keurig op tijd geleverd. Ga zo door.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed 👍👍

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd geleverd, pizza's hadden ietjes warmer mogen zijn, maar ach het was ook knap koud buiten. De pizza's waren prima te eten !.. :-)

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk; dikke prima!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst vandaag bestelt was super en het eten was perfect de bezorger was ook vriendelijk te gek hoor ga zo door toppie

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere schotel shoarma voor een eerlijke prijs. Grote porties

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat er wat fout was gegaan met de bestelling die waren ze even vergeten Het foutje was super opgelost En de bezorger was erg vriendelijk en netjes En wij hebben heerlijk gegeten Ik wens jullie een fijne dagen toe En in 2021 bestel ik snel weer lekker eten bij jullie

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk maar tot 2 keer toe is de bestelling veel te laat bezorgt . Bij de vorige bestelling dik 2 uur moeten wachten ook achter aan gebeld krijg je als antwoord ja sorry we hebben het heel druk .en nu expres om 20 voor 4 besteld voor 18.00 wordt het pas rond 19.00 bezorgt en weer met excuses sorry het is heel druk . . . Gaat er bij mij niet .

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 2 uur gewacht. Was onverwacht druk en ook niet precies gekregen wat we bestelden. Volgende x graag laten weten /overleggen dat het zo lang gaat duren. Dan kunnen we nog besluiten of we annuleren of toch nog zelf ophalen.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en mix grill.. Goede service

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten bestellingen altijd heerlijk warm thuis. Een top zaak!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging binnen de tijd die aangegeven was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers... was heerlijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 50 minuten te laat bezorgd. Eten was prima maar wel de laatste keer geweest dat we hier iets besteld hebben.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 20 minuten te laat, echter wel door een leuke vrolijke man bezorgd. Eten was lauw, de helft van de spareribs waren lauw/koud even als de aardappelschijfjes. Ook zat er een verbrandde saus laag boven op de spareribs.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas een uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker maar deze keer was het bijna koud, we hebben het nog weer opgewarmd in de oven

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

💪🏾💪🏾

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super service en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister Wel betaald maar niks ontvangen ge mailt gebeld ik wil mijn geld terug !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering, lekker en voldoende.. top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk malse spareribs! Vriendelijke medewerkers en op tijd klaar. Heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Altijd lekker eten bij alanya. Niet duur en vriendelijk personeel 👍🏻

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de wrap is echt een aanrader.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig zoals gewoonlijk. Had dit keer de Calzone Special en ook deze pizza was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel ruim van te voren maar toch altijd te last we hebben nu twee keer besteld hier maar te laat. En ik schrijf bij opmerking kipfilet graag in kleine stukjes en wat krijg ik grote stukken. Ik moet zekers na denken of ik nog een bestelling weer plaats.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit benedenstad. Zeer slappe aardappeltjes. Advies om de aardappeltjes in aparte bakjes te doen. Voorts twee porties , die waren besteld en betaald, te weinig bezorgd. Moesten dus een uur later worden geleverd. Dus niet gezellig!!!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk helaas moesten we er erg lang op wachten.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn wij positief over de kwaliteit én bezorging, alleen bij deze bestelling hebben we +2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd. Dan ben je over je ‘honger’ heen en eet je niet lekker meer.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur, maar was lekker en smaakvol. Was kip met champignons en paprika. Sappig genoeg om zonder saus te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag had ik Spareribs besteld. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zulke lekkere malse Spareribs gehad. En zal de volgende zo weer bestellen. Dus als tevreden klant zal ik dit ook zeker aanraden aan anderen.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee Pizza's besteld, de Margharita was heerlijk maar het deeg van de Quattro Formaggi viel qua smaak iets tegen. Bezorger super vriendelijk en erg snel! 4/5

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd om de bestelling voor een bepaald tijdsbestek te bezorgen. Het eten werd pas 45 mijn. na dit tijdsbestek bezorgd. Dus in totaal 1 1/2 uur wachten op ons eten vind ik niet echt voor het as long vatbaar. Als je nu eens voor het afrekenen aangeeft hoe lang het gaat duren, dan kunnen de mensen zelf de keuze maken of ze de bestelling willen plaatsen. Dit is een verkeerde manier van bedrijfigheid.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud bij aan komst. Bezorger was niet op de af gesproken tijd het vlees was te zout groente was niet vers gewoon bar en bar slecht ,Ik raad dit andere mensen niet aan.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel shoarma. Krijgt erg veel. Alleen was nu wel erg vettig. Dreef erin

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestelling gemaakt en betaald, maar hadden problemen met mail ontvangen.... Is overigens keurig opgelost en met de grootste spoed werd het alsnog bezorgd met gratis extra's. We hebben lekker gegeten en daarom toch de sterren en hopen dat de volgende wel aankomt.