Beoordelingen van Alanya Delfzijl

Recente recensies van Alanya Delfzijl

4 sterren na 16 reviews

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Altijd lekker eten bij alanya. Niet duur en vriendelijk personeel 👍🏻

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de wrap is echt een aanrader.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig zoals gewoonlijk. Had dit keer de Calzone Special en ook deze pizza was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel ruim van te voren maar toch altijd te last we hebben nu twee keer besteld hier maar te laat. En ik schrijf bij opmerking kipfilet graag in kleine stukjes en wat krijg ik grote stukken. Ik moet zekers na denken of ik nog een bestelling weer plaats.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit benedenstad. Zeer slappe aardappeltjes. Advies om de aardappeltjes in aparte bakjes te doen. Voorts twee porties , die waren besteld en betaald, te weinig bezorgd. Moesten dus een uur later worden geleverd. Dus niet gezellig!!!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk helaas moesten we er erg lang op wachten.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn wij positief over de kwaliteit én bezorging, alleen bij deze bestelling hebben we +2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd. Dan ben je over je ‘honger’ heen en eet je niet lekker meer.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur, maar was lekker en smaakvol. Was kip met champignons en paprika. Sappig genoeg om zonder saus te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag had ik Spareribs besteld. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zulke lekkere malse Spareribs gehad. En zal de volgende zo weer bestellen. Dus als tevreden klant zal ik dit ook zeker aanraden aan anderen.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee Pizza's besteld, de Margharita was heerlijk maar het deeg van de Quattro Formaggi viel qua smaak iets tegen. Bezorger super vriendelijk en erg snel! 4/5

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd om de bestelling voor een bepaald tijdsbestek te bezorgen. Het eten werd pas 45 mijn. na dit tijdsbestek bezorgd. Dus in totaal 1 1/2 uur wachten op ons eten vind ik niet echt voor het as long vatbaar. Als je nu eens voor het afrekenen aangeeft hoe lang het gaat duren, dan kunnen de mensen zelf de keuze maken of ze de bestelling willen plaatsen. Dit is een verkeerde manier van bedrijfigheid.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud bij aan komst. Bezorger was niet op de af gesproken tijd het vlees was te zout groente was niet vers gewoon bar en bar slecht ,Ik raad dit andere mensen niet aan.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel shoarma. Krijgt erg veel. Alleen was nu wel erg vettig. Dreef erin

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestelling gemaakt en betaald, maar hadden problemen met mail ontvangen.... Is overigens keurig opgelost en met de grootste spoed werd het alsnog bezorgd met gratis extra's. We hebben lekker gegeten en daarom toch de sterren en hopen dat de volgende wel aankomt.